Ваучер за подарък

Подаръчните ваучери на СКАЙ ФЛАЙ са един интересен и различен подарък, подходящ както за приятели и познати, така и за членове на семейството. Всеки подаръчен ваучер сам по себе си може да бъде уникален – вие имате възможност да изберете най-подходящия дизайн и да напишете лично пожелание, което да отговаря на случая и на човека, на когото желаете да подарите почивка, пътуване, круиз или друга услуга, която предоставя нашата агенция. В случай че Ви е трудно да изберете услуга, може да се обърнете към нас и ние ще Ви дадем идеи какво би било подходящо, в зависимост от сумата и интересите на този, който ще получи ваучера. Ваучерът за подарък може да бъде за конкретна туристическа услуга или на определена стойност.

СКАЙ ФЛАЙ предлага изготвяне на индивидуален проект за ваучер с послание за конкретния  специален случай.
Подаръчният ваучер не подлежи на връщане или замяна за неговия паричен еквивалент. Валиден е в рамките на една година от издаването му.
В случай, че избраната  услуга надвишава стойността на ваучера, остатъкът може да бъде доплатен от Вас или от притежателя на ваучера, според Вашето желание. Ако услугата е на по-ниска стойност, сумата ще може да се използва в бъдеще и за други услуги.
Изпратете ни Вашето задание  на e-mail: [email protected] или тел. 0700 400 44 , мобилен 0888 771 746