Екскурзия Сингапур, Куала Лумпур, о-в Бали с включена екскурзия до Besakih Temple и летищни такси с водач на български език! - Потвърдена програма!

13 дни / 11 нощувки, Вид транспорт: Самолет Самолет
Цена от: 5669.95 лв.
Дати на отпътуване: 16.11.2023, 21.02.2024, 14.11.2024

Маршрут: самолетна програма 13 дни/ 11 нощувки

13 дни / 11 нощувки

Код на програма: E-170

Начална дата Цена Запитване
16.11.2023 от 5669.95 лв. запитване
21.02.2024 от 5669.95 лв. запитване
14.11.2024 от 5669.95 лв. запитване
  • Програма
  • Цената включва
  • Цената не включва
Програма по дни
 
Ден 1
Среща в 10.15 ч. на летище София, Терминал 2. В 12.15 ч. – полет София – Доха с “Qatar Airways”. Пристигане в Доха в 18.05 ч. В 20.15 ч. – самолетен полет Доха – Сингапур.

Ден 2
Пристигане в Сингапур в 09.15 ч. Трансфер до хотела и настаняване. Свободно време. Привечер – разходка в Сингапур и възможност за първи впечатления от града. По желание - вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело”, докато се наслаждавате на гледката на нощен Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 3
Закуска. Туристическа обиколка на Сингапур, която започва със статуята на Мерлиона – символ на Сингапур, продължаваме с разглеждане на: Chinatown – кварталът е културен център на Сингапур и все още може да Ви даде възможност да надникнете в миналото и някогашният облик на града, защото е запазил тесните си улички, многобройни храмове, тераси и многобройните живописни пазари. Тук се посещава най-интересния китайски храм в Сингапур Thiang Hong Keng Temple. След това продължаваме с разходка в колоритния квартал “Малка Индия“ с многобройните улички, изпъстрени с богата палитра от магазини, “Колониален Сингапур”– Empress Place Building, импозантна викторианска сграда, сега музей, катедрала “Сейнт Андрю” и др. По желание - посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands”. След обяд – свободно време с възможност за разглеждане на една от новите забележителности на Сингапур - „The Gardens by the Bay”. По желание - посещение на „Градината на орхидеите”. Нощувка в Сингапур.

Ден 4
Закуска. Свободно време. След обяд, по желание – полудневна екскурзия до остров Сентоса – „Островът на удоволствията“. Островът е най-посещаваната градска атракция, считан за прародител на Сингапурските паркове – с музеи, аквариуми, паркове, алеи за разходка и езда, невероятни плажове, ресторанти и барове. С автобус имате възможност да разгледате острова и да спирате при всяка атракция: статуята на Мерлиона, който е полу-риба/полу-лъв и е символът на Сингапур, Аквариума, Делфинариума, където имате възможност да видите шоуто на делфините и др. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта – посещение на шоуто ”Светлина и звук“, където танцът на цветните фонтани, създаден с най-модерната техника ще Ви достави невероятно удоволствие. Връщане в хотела в Сингапур. Нощувка в Сингапур.

Ден 5
Закуска. Трансфер до летището. В 10.00 ч. – полет Сингапур – Куала Лумпур. В 11.05 ч. – пристигане в Куала Лумпур. Трансфер до хотела. Свободно време с възможност за запознаване и първи впечатления от столицата на Малайзия - Куала Лумпур – град, изпълнен с екзотика, където азиатският и европейският стил на живот се вплитат по своеобразен начин. В късния следобед, по желание – екскурзия до Националния парк „Селангор”, където с типична малайска дървена лодка ще плавате по р. Селангор. По мангровите дървета по бреговете на тази река всяка вечер излизат милионите светулки, чиито синхронни блещукания върху тези дървета приличат на светлините върху коледно дърво. За екскурзията се тръгва от Куала Лумпур в 16.30 ч. към гр. Куала Селангор, разположен в провинция Kampung Kuantan, която е една от най-големите колонии на светулки в света. След като пристигнем в Куала Селангор, ще имате възможност да посетите “Kota Melawati” – форт Алингбург, кралския Мавзолей и колониалната част на града. След това ще посетиме парка в Bukit Melawati, където се срещат много различни пеперуди, птици, сребърни маймунки и др. Вечеря. След вечеря ще продължим към най-интересната част от това пътуване – Kampung Kuantan. Ще се качим на лодки „Тongkang” и с тях ще плаваме по реката Селангор. Тук хиляди светулки Ви създават едно великолепно настроение, момент, който никога няма да забравите! Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 6
Закуска. Следва обиколка на Куала Лумпур: “Златният триъгълник“ – Кралският дворец, „Площадът на независимостта” и “Мажит Ямек” – ядрото на стария град. Възможност, по желание, за посещение на “Кулите на Петронас”, символът на Азия, и поглед към града от въздушния мост ("sky bridge”), свързващ двете сгради, издигнaт между 41-ия и 42-ия етаж на 452–метровите сгради. Свободно време. Вечерта, по желание – вечеря в типичен малайзийски ресторант с фолклорна програма. Нощувка в Куала Лумпур.

Ден 7
Закуска. Свободно време или по желание - 4-часова екскурзия до “Batu Caves”, уникални варовикови пещери, в които хиндуистите са изградили свой храм, намиращи се само на 13 км от Куала Лумпур. Посещение на Роял Селангор – кралската фабрика за изделия от пютър (сплав от калай и олово) и на фабрика за батик – ръчно рисувани памучни и копринени платна. Трансфер до летището. В 18.15 ч. – полет Куала Лумпур – Денпасар, Бали. Пристигане в Денпасар в 21.25 ч. Трансфер до хотел в курорта Нуса Дуа Беноа и настаняване. Нощувка на о-в Бали.

Ден 8
Закуска. Свободно време с възможност за плаж. Вечерта, по желание – посещение на представление на танци качак и вечеря. (Качак е традиционен танц под съпровода само на човешкия глас, без да се използват музикални инструменти. Представлението ще Ви преведе през епоса Рамаяна със завладяващите напеви на хора „чак-чак-чак”, изпълнявани от мъже, седнали в кръг около танцуващите). Нощувка на о-в Бали.

Ден 9
Закуска. Екскурзия из остров Бали до „Besakih Temple” – Mother Temple (“храмът-майка”), най-свещеният храм в Бали. Храмът се намира в подножието на вулкана Mont Agung (3100 м). По време на екскурзията до Besakih Temple, по път ще разгледате сградата на съда Kerta Gosa в Klungkung – красиво декорирана сграда от 17-ти век. Спиране за снимки сред оризовите тераси Bukit Jambul. Нощувка на о-в Бали.

Ден 10
Закуска. Свободен ден с възможност за плаж или по желание – екскурзия до остров Ява. В 10.25 ч. – полет Денпасар – Джьогякарта, Ява. Пристигане в Джьогякарта в 10.40 ч. Пътуване към Боробудур – най-големият будистки храм на земята, едно от забравените чудеса на света, построен през 800 г. След което продължаваме към хиндуистките храмове Прамбанан, построени по времето на кралството Матарам. Вечерта – трансфер до летището и полет Джьогякарта – Денпасар в 20.50 ч. Пристигане в Денпасар в 23.00 ч. Нощувка на о-в Бали.

Ден 11
Закуска. Свободен ден за плаж. Нощувка на о-в Бали. По желание -сафари със сленове, с вслючен обяди двупосочентрансфер. Нощувка на о-в Бали.

Ден 12
Закуска. Свободен ден за плаж в Бали или по желание - целодневна екскурзия на север до Бедугул и езерото Бератан, заобиколено от високи върхове. Тръгване от хотела в 07.30 ч. сутринта. Екскурзията започва с посещение на храма Тана Лот, след което продължаваме покрай серните извори и терасовидните оризови полета в Пупуан. Спирка на водопадите Гитгит. На връщане минавате през високопланински проход, където маймуните прескачат по клоните на тропическата гора и слизат до пътя. Връщане в хотела около 20.30 ч. вечерта. Нощувка на о-в Бали.

Ден 13
Закуска. Трансфер до летището за полет Денпасар-Доха в 09.35. Пристигане в Доха 15.00. В 16.05 полет Доха-София. Пристигане на летище София в 20.25.


Сингапур, Куала Лумпур, о-в Бали с включена екскурзия до Besakih Temple

        ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ

 SOFIA - DOHA              12:15 - 18:05
 DOHA - SINGAPORE    20:15 - 09:15 + 1

 DENPASAR - DOHA      09:35 - 15:00
 DOHА - SOFIA               16:05 - 20:25Допълнителни мероприятия и екскурзии (плащат се преди заминаване):

 * вечеря за двама в кабината на местното „виенско колело” в Сингапур - 215 евро, (цена за 3-ти човек - 108 евро) - 2-ри ден;

* посещение на панорамната площадка на хотел “Marina Bay Sands” - 20 щ.долара (3-ти ден);

* посещение на „Градината на орхидеите” 5 щ.долара (3-ти ден);

* полудневна екскурзия до о-в Сентоса55 щ. долара (4-ти ден);

* посещение на атрактивно светлинно шоу в Сентоса - 58 щ. долара (4-ти ден); 

* екскурзия до Национален парк „Селангор” (с включена вечеря) – 65 щ. долара (5-ти ден) - цената е валидна при група от минимум 7 човека;

* посещение на въздушния мост („sky bridge”) при „Кулите Петронас”- 30 щ.долара (6-ти ден);

* фолклорна вечеря с типични малайзийски танци – 55 щ. долара (6-ти ден);

* екскурзия до “Batu Caves”40 щ. долара (7-ми ден);

* посещение на представление на качак и вечеря – 59 щ. долара (8-ми ден);

* екскурзия до о-в Ява (Джьогякарта с разглеждане на Боробудур и Прамбанан с включен полет Денпасар - Джьогякарта) – 290 щ.долара (10-ти ден);

* Сафари със слонове в на-популярния парк в Азия със включен обяд с включен транспорт от хотела до парка и обратно - 85 щ. долара (11-ти ден);

* целодневна екскурзия до Бедугул и езерото Бератан – 60 щ. долара (12-ти ден).
 

 Полезна, важна и допълнителна информация за екскурзията :

 1. Полетите, посочени в програмата, се актуализират при потвърждение на групата, което може да доведе до промени в програмата за дните първи и втори, както и за последните два дни по същата.

2. За полетите между отделните държави лимитът за багажа е 30 кг. за голям багаж и 7 кг. за ръчен багаж.

 3. Цените на допълнителните екскурзии и мероприятия са ориентировъчни и подлежат на потвърждение.

 4. Всички екскурзии и мероприятия по желание се заявяват предварително и се плащат в офиса на агенцията.

5. Категоризацията на хотелите в Сингапур, Малайзия и Бали не съответства на критериите за категоризация на хотелите в Европа.

6.Цената 4 235 лв е за човек в двойна стая. За единична стая се доплащат 940 лв.

 7.Има вариант за 1 или 2 нощувки в хотел “Marina Bay Sands” 5* в Сингапур.Доплащане за 1 нощувка - около 320 - 450 лв за човек в двойна стая. Цената варира непрекъснато и се уточнява в деня на плащането на хотела. В цената на нощувката не е включена закуска, тя се плаща допълнително на място в хотела - 41 сингапурски долара (26 евро).

 8. Туристическата агенция си запазва правото при промяна на летищните такси от страна на Авиокомпанията, да промени летищните такси и съответно цената на екскурзията. В такъв случай разликата в летищните такси трябва да бъде доплатена от клиента.

 9. Начин на плащане: депозит в размер на 2000 лв на записан турист,доплащане до 30 дни преди отпътуване.

- в брой (в офиса на ТА )

- по банков път.:

ЮроБанк България АД  
София - Клон Централен
Получател: Оданс Травел ЕООД

СМЕТКА В ЛЕВА:
IBAN: BG90BPBI79401074867301
BIC: BPBIBGSF


СМЕТКА В ЕВРО:
IBAN:
BG72BPBI79401474867301
BIC: BPBIBGSF

 

Информация за хотелите (или подобни):

 

Singapore - Peninsula Excelsior 4*
www.peninsulaexcelsior.com.sg

 

Kuala Lumpur - Ramada Suite KLCC 4*

http://ramadasuiteskualalumpurcitycentre.business.site
 

Bali – Novotel Bali Benoa 4*

https://www.novotelbalibenoa.com

 
ЦЕНАТА 4 235 лв/ 2 165.50 евро Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 10 ЧОВЕКА, ПРИ ПО-МАЛКА ГРУПА СЕ НАЛАГА ДОПЛАЩАНЕ

 

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:

- Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на пътуване;

- За деца под 18 год. – нотариално заверена декларация от родителите с разрешение за

пътуване на детето им в чужбина.

- Самолетни билети за международните полети: София – Доха – Сингапур; Сингапур – Куала Лумпур; Куала Лумпур – Денпасар; Денпасар – Доха – София; - летищни такси за всички вътрешни и международни полети – 968 лв/495 евро - подлежат на потвърждение; - Трансфери летище – хотел – летище; - 3 нощувки със закуски в Сингапур в хотел 4*; - 2 нощувки със закуски в Куала Лумпур в хотел 4*; - 6 нощувки със закуски в Бали в хотел 4*; - Полудневна обиколка на Сингапур (3-ти ден); - Полудневна обиколка на Куала Лумпур (6-ти ден); - Целодневна екскурзия из о-в Бали до “Besakih Temple” – Mother Temple (9-ти ден); - Екскурзоводско обслужване по време на обиколките с местен екскурзовод (с превод на български език) и водач от агенцията; - Такса екскурзоводско и шофьорско обслужване по време на обиколките -78 лв.
- Медицинска и туристическа застраховка с покритие 25000 евро – 30 лв (за лица до 65 год.), за лица от 65 год. до 80 год. – 60 лв; - Допълнителна застраховка „Отказ от пътуване”; - Доплащане за единична стая – 940 лв.

Оферта № Е170